Nutriento este mai mult decât un restaurant; noi susținem principiile de a-ți hrăni și a-ți alimenta corpul cu resursele potrivite, astfel încât să poți fi cel mai bun tu.

Conceptul

DE CE?

Credem într-o lume în care a trăi sănătos este norma.

CUM?

Oferim opțiuni sănătoase care te ajută să devii cea mai bună versiune a ta. Facem asta reunind expertiza bucătarilor și nutriționiștilor în tot ceea ce creăm.

CE?

Facem alimente și băuturi delicioase care îți lasă gura apă. Ești gata pentru cel mai sănătos tu?

Povestea noastră a început cu dorința personală de a încorpora în rutina mea zilnică o masă rapidă, echilibrată, hrănitoare și gustoasă, una care să mă ajute să-mi mențin cea mai bună condiție fizică.
Cătălin Briciu
Co-Fondator
nutriento web00007
TRANSPARENȚĂ

Afli tot ce este în bolul tău. Sau băutura ta.

Chiar de la început, am inclus liste nutriționale detaliate pentru toate produsele noastre proaspăt ambalate, asigurând transparența din toate punctele de vedere. În orice moment, știi cu ce îți alimentezi corpul.

Rețeta Magică

CREATE DE CHEFI

Bolurile noastre sunt asamblate cu grijă de la început până la sfârșit pentru a ne asigura că obții cele mai bune ingrediente în cel mai bun mod posibil.

APROBATE DE NUTRIȚIONIȘTI

Toate rețetele noastre au aprobarea nutriționiștilor certificați – bunăstarea ta este prioritatea noastră, așa că ne angajăm să-ți oferim tot ce este mai bun.

FOLOSITE DE ATLEȚI

Rețetele noastre susțin un stil de viață activ și sunt folosite de sportivii de înaltă performanță, permițându-le să-și depășească limitele în fiecare zi, indiferent de provocările lor.

FĂCUTE PENTRU TINE

Indiferent dacă stilul tău de viață este activ sau nu, bolurile noastre sunt adaptate pentru tine și obiectivele tale, permițându-ți să trăiești cea mai bună viață și să fii cel mai bun tu.

Cred că este mult mai important să previi decât să tratezi. Și prin asta vreau să spun că, dacă avem o viață echilibrată și suntem mai conștienți de ceea ce mâncăm, putem fi mult mai sănătoși pe termen lung și putem preveni multe probleme, precum și să ne îmbunătățim dramatic calitatea vieții.
Virgil Ciobota
Co-Fondator
nutriento-ferma-aronia-18
SUSTENABILITATE

Delicii sezoniere, perfecte pentru tine și pentru planetă.

Alegând ingrediente din surse locale, ne reducem amprenta de carbon, sprijinim fermierii locali și ne asigurăm că primești doar cele mai proaspete produse.
Ferma de aronia, Comuna Rîșca, Județul Cluj
RĂMÂI CONECTAT

Acum, încotro?